Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Σύσφιξη σχέσεων Γλώσσας - Μαντουδίου!

   Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν,ο Δήμος Μαντουδίου,εκπρόσωποι της Εκκλησίας, ο Χορευτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου και αρκετοί κάτοικοι,στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας,αφού  με αφορμή το 1ο δρομολόγιο του πλοίου Πρωτεύς,ξεκίνησε η τελετή αδελφοποίησης  μεταξύ των δύο Συλλόγων.
  Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας,συνόδευαν,ο Αγροτουριστικός - Συναιτερισμός Γυναικών, οι επιχειρήσεις, ''Κυρα- Λένη'',''Νησιώτισσα'',με
παραδοσιακά  εδέσματα της Γλώσσας, η επιχείρηση ''Γρυπιώτης''με παραδοσιακά σαπούνια,ο Ιορδάνης Προδρομίδης με τα φημισμένα δαμάσκηνα Σκοπέλου,η επιχείρηση της Ανδρομάχης Αντωνίου με 100% φυσικά καλλυντικά Euthalia physis και προϊόντα '' a food boutigue, και πολλοί κάτοικοι της Γλώσσας.
  Το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας, εκπροσωπούμενο από τη νέα γενιά, φορώντας ''στόφα''και ''κόκκινο'', κατέβηκε χορεύοντας από το πλοίο,γεγονός που ενθουσίασε τους παρευρισκομένους.  Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Μαντουδίου,έγινε ο αγιασμός της γραμμής Μαντούδι- Β.Σποράδες και οι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Μαντουδίου και τους προέδρους των δύο Πολιτιστικών Συλλόγων. Στο τέλος έγινε ανταλλαγή δώρων και το επόμενο ραντεβού θα γίνει  στη Γλώσσα,στις αρχές Σεπτεμβρίου, για την ολοκλήρωση αδελφοποίησης.
  Η εικόνα που συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους ήταν η στιγμή που τα δύο χορευτικά χορευτικά χόρεψαν μαζί,λίγο πριν η Γλώσσα αποχαιρετίσει το Μαντούδι.Την όλη εκδήλωση τέλος κάλυψε τηλεοπτικά  και το Θεσσαλικό κανάλι TRT με τον αξιόλογο δημοσιογράφο του, κ.Θοδωρή Σδρούλια.














Κοινοποίηση