Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση σε γονείς κ΄εκπαιδευτικούς


      Πρόσκληση
 Αγαπητοί μας γονείς,

Στα πλαίσια της προσπάθειας του σχολείου μας Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Γλώσσας, να ευαισθητοποιήσει  τους γονείς και εκπαιδευτικούς του σε θέματα αγωγής υγείας, ο Σύλλογος των Διδασκόντων Καθηγητών σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου Γλώσσας με Λ.Τ, διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00-20.00 δύο δίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις με θέμα:
«Πρώτες Βοήθειες- Πρόληψη Ατυχημάτων».Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία. (Παρακαλείσθε να προσέλθετε εγκαίρως, προκειμένου να μην διακόπτουμε την εκπαιδεύτρια – νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού, κ. Σαμίου Κυριακή, η οποία θα συντονίζει την όλη προσπάθεια).
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρόμοιο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών θα παρακολουθήσουν και οι μαθητές του σχολείου μας την Πέμπτη και την Παρασκευή, 25 και 26 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια του πρωινού ωρολογίου προγράμματος.


Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,
όλων των σχολείων της Γλώσσας και της Σκοπέλου,

 Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις  Γλώσσας, να ευαισθητοποιήσει τους γονείς και εκπαιδευτικούς του σε θέματα αγωγής υγείας, ο Σύλλογος των Διδασκόντων Καθηγητών σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου Γλώσσας με Λ.Τ,  σας προσκαλεί την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.00-20.00, σε δύο δίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες - Πρόληψη Ατυχημάτων». Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες από τη σχολική κοινότητα στην οποία υπηρετούμε, γνώσεις να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικότερα όποιο πρόβλημα υγείας ανακύπτει και κουράγιο να παλεύουμε ενωμένοι για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο, ανοιχτό στην ευρύτερη τοπική κοινωνία και ευαισθητοποιημένο σε καίρια προβλήματα της εποχής μας...
Κοινοποίηση