Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

<< Γέμισε σχέδια και χρώματα >> το Γυμνάσιο Γλώσσας!

 Γέμισε σχέδια και χρώματα αυτές τις μέρες ο προαύλιος χώρος του Γυμνασίου-Λυκείου Γλώσσας! Συγκεκριμένα μετά από ενέργειες του διευθυντή, του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου και της κας. Ιωάννας Σμαΐλης(ειδικεύεται σε τοιχογραφίες -γκράφιτι), o εσωτερικός τοίχος από την μια άκρη στην άλλη,ντύθηκε με παραστάσεις κυρίως αρχαιοελληνικών θεμάτων .
Η κα. Ιωάννα Σμαΐλη για άλλη μία φορά ήρθε και έδωσε απλόχερα τις πολύτιμες γνώσεις και τεχνική της, χωρίς αμοιβή, για την ολοκλήρωση των τοιχογραφιών. Η κα. Σμαΐλη είχε στο παρελθόν ζωγραφίσει και στο Δημοτικό Σχολείο με την βοήθεια του αντίστοιχου συλλόγου. Σε μια επαφή που είχαμε μαζί της, είπε μεταξύ άλλων: << Ο σκοπός αυτών των έργων είναι να νιώθουν τα παιδιά πιο ευχάριστα όταν βρίσκονται εδώ μέσα >>. Σημαντική βοήθεια έδωσαν με τη σειρά τους, ο διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου  Παναγιώτης Σταμούλης,η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Κερασία Καρβέλη, και ο Νίκος Κυριάκος (γυμναστής του δημοτικού). Η αγορά των υλικών ήταν προσφορά του Συλλόγου Επαγγελματιών Γλώσσας. Εμείς το μόνο που λέμε είναι: συγχαρητήρια και ευχαριστίες για αυτό το όμορφο καλλιτεχνικό έργο!

                                               
                    Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα

Είναι μόνιμη κάτοικος Λάρισας, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, εργάζεται σε μία μεγάλη αλυσίδα super market στον καλλιτεχνικό τομέα. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και έχει βοηθήσει το 27ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας να δημιουργηθούν εξίσου όμορφες τοιχογραφίες πριν δύο χρόνια.










                                                               ΒΙΝΤΕΟ
                                                        *πατήστε κάτω δεξιά το γρανάζι και επιλέξτε την ανώτερη τιμή για ακόμα καλύτερη εικόνα







Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Ἄλλο ἕνα χαμόγελο ἀπὸ τὴ Γλώσσα, ποὺ ἀσαλῶς ὀμορφαίνει τοὺς σκοτεινοὺς καιρούς μας. Συγχαίρω π. κ. ν. καλλιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.