Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ημέρα αφιερωμένη στην Παράδοση!

Την εκδήλωση αφιερωμένη στην Παράδοση που έγινε χθες 2/5, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν  θερμά, όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας.
Την διοργάνωση επιμελήθηκαν οι καθηγητές του Γυμνασίου - Λυκείου  κα. Ελευθερία Σφακιανάκη,  κα. Βιβή Τσιβελεκίδου και ο κ. Χάρης Φλώρος. Φυσικά πρωταγωνιστές ήταν πολλοί μαθητές των  A΄ Β΄& Γ΄τάξεων Γυμνασίου και Α΄Λυκείου όπου παρουσίασαν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία πήραν μέρος. Στo Πολιτιστικό πρόγραμμα ( Μία φορά και ένα καιρό) και στο  eTwinning (Cooking Fans - My World).
Παραμύθια εμπνευσμένα από τα ίδια τα παιδιά αλλά και όμορφη παρουσίαση, στα ντόπια παραδοσιακά φαγητά και γλυκά! Παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί αλλά και ένα δρώμενο:<< Ο στολισμός της νύφης >> με την ντόπια φορεσιά (Στόφα).
Στο τέλος ένας πλούσιος μπουφές με φαγητά και γλυκίσματα περίμεναν τον κόσμο, προσφορά επιχειρήσεων της Γλώσσας αλλά και ιδιωτών που με μεράκι έφτιαξαν.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους εργάστηκαν και βοήθησαν για αυτή την εκδήλωση.


                                                                          Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για καλύτερη ανάγνωση











Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Ἐρώτημα: Τελικά, μόνο αύτὰ εἶναι ἡ ( Γλωσσιώτικη) Παράδοση; Εἰλικρινά, ἀπορῶ...π. κ. ν. καλλιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.