Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΟΠΕ με εκπροσώπους από την Σκόπελο

Σήμερα 12/6  στα γραφεία της ΕΟΠΕ, πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Beach Volley 2015 (Masters & Juniors) παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, των συνδιοργανωτών και των αθλητών. Σε αυτήν, το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης μαζί με τον υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού κ.
Νίκο Γκουμά. Η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2015 θα λάβει χώρα στη Σκόπελο 17/18 & 19 Ιουλίου ( παλαιότερη ανάρτηση ).

 Ο κ. Βασιλούδης στη συνέντευξη υπογράμμισε τα εξής: « Ως Δήμαρχος Σκοπέλου θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ για την επιλογή να διοργανώσει κάποιους από τους αγώνες Beach Volley στο νησί μας. Οι Σκοπελίτες ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα της ανάληψης της διοργάνωσης, κάτι που φάνηκε από την εθελοντική προσφορά τους για την κατασκευή των χώρων. Στην Χώρα της Σκοπέλου, έχουμε την τύχη να υπάρχει μια τεράστια αμμουδιά, κάτι που είναι σπάνιο και εκεί θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες. Η Σκόπελος φημίζεται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τόσο με κλειστό γήπεδο όσο και με γήπεδο ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα. Ο Δήμος μας προσπαθεί να κάνει πράξη αυτό που όλοι οι δήμαρχοι λέμε από τα μπαλκόνια, να δώσει ώθηση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Θέλουμε μέσω της διοργάνωσης να αναδείξουμε τις ομορφιές του νησιού μας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετάσχουν και να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουν ένα όμορφο τετραήμερο στη Σκόπελο ».

Πηγή: greekvolley



Κοινοποίηση