Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Κρυμένη παράνομα κεραία κινητής τηλεφωνίας σε καμινάδα; / Γλώσσα Σκοπέλου

Σύμφωνα με ενημέρωση στα "Δρώμενα του τόπου μας" από κατοίκους της Γλώσσας, εντοπίστηκε κάτι πολύ περίεργο σε καμινάδα παλαιού σπιτιού.
Με τον φακό μας, πήγαμε εκεί επί τόπου,τραβήξαμε φωτογραφίες και σας τις παραθέτουμε για να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα...


Εμείς βάζουμε κάποια ερωτήματα πάντως:
1ον  Αυτό το αντικείμενο που μοιάζει σαν κεραία μέσα στην καμινάδα του σπιτιού,σε τι χρησιμεύει;
2ον  Η καμινάδα είναι φτιαγμένη επιμελώς (και η σκεπή), εν συγκρίσει με το όλο σπίτι που είναι παρατημένο πολλά χρόνια τώρα...
3ον  Στο τελείωμα της καμινάδας τι υλικό υπάρχει επιμελώς τοποθετημένο και που χρησιμεύει;
4ον  Όλα τα παράθυρα είναι ερμητικά κλειστά και κανένας δεν μπορεί να δει τι υπάρχει μέσα στον χώρο του σπιτιού...
5ον  Η πόρτα η πλαϊνή (μπλε ανοιχτό χρώμα) δεν είναι πολύ παλιά και είναι φτιαγμένη από κάποιο περίεργο υλικό...

Αυτά τα ερωτήματα φυσικά περιμένουν μια λογική απάντηση... που ελπίζουμε να την πάρουμε από κάποιους υπεύθυνους άμεσα... Διότι το μυαλό μας πάει σε κάτι εξωφρενικό και απαράδεκτο συνάμα για την δημόσια υγεία των γύρω κατοίκων του χωριού και όχι μόνο! Μήπως έχει τοποθετηθεί παράνομα εδώ και καιρό,χωρίς να το έχει προσέξει κανείς μέχρι σήμερα,κεραία κινητής τηλεφωνίας η κάτι παρόμοιο; Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο που είναι δημόσιος κίνδυνος, τότε καλούνται τα αρμόδια όργανα και ο Εισαγγελέας Βόλου να μεριμνήσουν της κατάστασης, να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν οι ευθύνες με ότι από τον νόμο συνεπάγεται. Εμείς θα παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα σας ενημερώσουμε στη συνέχεια.


                                                Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα...


 Διαβάστε π.χ. από την kefaloniapress.gr ένα παρόμοιο περιστατικό ( δεν υπάρχει πρόθεση να στοχοποιήσουμε κάποια συγκεκριμένη εταιρία κινητής τηλεφωνίας), και mesogianews.gr  από τα πολλά που έχουν καταγγελθεί με παράνομες κεραίες εταιρειών.






Κοινοποίηση