Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο και ο Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Τελείωσε χθες 28/4 με επιτυχία,μπορούμε να πούμε, και η δεύτερη μέρα του τουρνουά ποδοσφαίρου όπου διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Κλήματος. Πολλά τα γκολ,οι φάσεις ανάμεσα στις αντίπαλες εστίες αλλά αυτό που επικράτησε ήταν η χαρά του παιχνιδιού από όλες τις ομάδες (παίκτες).
Μεγάλος νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Ο.Σκοπέλου όπου επικράτησε του Α.Ο. Σκοπέλου Παλαιμάχων με 4-1. Ο μικρός τελικός βρήκε νικητή και 3ο στην κατάταξη, τον διοργανωτή του 2ημέρου Α.Ο.Κεραυνό απέναντι στην ομάδα της Γλώσσας με σκόρ 4-0.
Στο τέλος έγινε η απονομή του κυπέλλου,των μεταλλίων και αναμνηστικής πλακέτας στις τέσσερις ομάδες που πήραν μέρος,αλλά και στους διαιτητές.Τις απονομές εκ                                                             μέρους του συλλόγου έκαναν οι:

Ντέμη Κρίτσαλου στους διαιτητές (μετάλλια)

Βασίλης Γαρουφαλής
Μάριος  Γιαννουράκος
Τάσος  Ευαγγελινός
Βασίλης  Μπεντεβίνος
και στην 4η ομάδα κατάταξης, την ομάδα της ΓΛΩΣΣΑΣ (αναμνηστική πλακέτα)

  Γεωργία Διαμάντου ( Πρόεδρος Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ )
 3η ομάδα κατάταξης  Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΌΣ ( μετάλλια)


          Κώστας Καραγιώργος ( παλαίμαχος Α.Ο.Σκοπέλου, για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στους διοργανωτές)
2η ομάδα κατάταξης Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ (Παλαίμαχοι) / μετάλλια


Αλέξανδρος Γεωργίου ( Αντιπρόεδρος Α.Ο. Κεραυνού)
Νικήτρια ομάδα Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ (Κύπελλο - μετάλλια)



Το Δ.Σ. του συλλόγου του Νέου Κλήματος που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 2ήμερο, έβγαλε μία ανακοίνωση που λέει τα εξής:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ευχαριστεί όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Νέο Κλήμα.
Θα θέλαμε στη συνέχεια να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά του Κλήματος που βοήθησαν να διεξαχθεί όσο ποιο όμορφα και ομαλά αυτή η αθλητική εκδήλωση. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο του Α.Ο. Κεραυνού Αλέξανδρο Γεωργίου,Τάκη Καραγιώργο,Γιώργο Πατσή,Γιάννη Μελαχροινάκη,Βαγγέλη Ευαγγελινό και Βαγγέλη Κορέντη που εργάστηκαν με τόσο ζήλο,ώστε το γήπεδο να είναι όσο θα μπορούσε καταλληλότερο για τους αθλητές μας,όσο και για τους θεατές μας. 

Ακόμα να ευχαριστήσουμε τον Μανώλη Θεολόγου για τα νερά που μας πρόσφερε,τον Χρήστο Καρβέλη για την προσφορά των γλυκών,τον γιατρό Παναγιώτη Σταμούλη και την Μαριλένα Δένδη που φόρεσε την Στόφα κατά την απονομή των βραβείων.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των παλαιμάχων του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ για την προσφορά τους σε χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, όπου μας συγκίνησαν ιδιαιτέρως!

Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Κλήματος & του Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ  Γεωργία Διαμάντου ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του συλλόγου:

Αλέξανδρο Γεωργίου  (Αντιπρόεδρος)
Ντέμη  Κρίτσαλου  (Έφορος υλικού)
Ελένη Σκλάβου  (Ταμίας)
Αρχοντούλα Γλύνη  (Γραμματέας)
Μαρία Στάμου  (Μέλος) 

                                                               Με τιμή το Δ.Σ.




                       Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και να πάρετε από εδώ.












Κοινοποίηση