Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως, στον Ταξιάρχη Ηλίων, στις Ροβιές της Βορείου Ευβοίας, για να επισκεφθεί τα 106 παιδιά της ΣΤ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου, αγόρια που φοιτούν στα Λύκεια της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, με Αρχηγούς τον π. Φιλόθεο Θεοχάρη και τον π. Αιμιλιανό Χρήστου, τους οποίους πλαισίωναν 40 εθελοντικά στελέχη της Ι. Μητροπόλεως.


Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στον πανέμορφο Ι. Ναό του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου και της Αγίας Ολυμπιάδος των Κατασκηνώσεων, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε την Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντων του π. Αιμιλιανού, του Πρεσβ. Ευσταθίου Αναγνώστου -  υπαρχηγού στην κατασκηνωτική περίοδο και του Διακ. Νεκταρίου, ενώ ο π. Φιλόθεος συγκρότησε χορό ιεροψαλτών από παιδιά της Κατασκήνωσης, τα οποία έψαλλαν στην Θεία Λειτουργία.
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ το μεσημέρι συνέφαγε με τα παιδιά και επικοινώνησε μαζί τους.

Το βράδυ, στο υπαίθριο θεατράκι των Κατασκηνώσεων παρακολούθησε την όμορφη Γιορτή των παιδιών, την οποία παρακολούθησαν και πολλοί Κληρικοί και γονείς, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τα παιδιά τους. Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την γιορτή απευθύνοντας αφυπνιστικά μηνύματα προς όλους και συγχαίροντας τα παιδιά για τις δραστηριότητές τους.












Κοινοποίηση