Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η Σκόπελος σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Ο Δήμος Σκοπέλου, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες Σκοπέλου και Γλώσσας και την Τοπική Κοινότητα Ν.Κλήματος, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σκοπέλου, Ν.Κλήματος  και Γλώσσας, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων όλων των Σχολικών μονάδων του νησιού, το 1ο Σ/μ  Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου  και τον Α.Ο. Κεραυνό, διοργανώνουν για 3η χρονιά φέτος Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις για τα παιδιά του νησιού.



                       



                                                               Συγκεκριμένα:

Το  Σάββατο 10 Δεκέμβρη, στη Σκόπελο, στις 11.00 το  πρωί θα ξεκινήσουν τα 
                                                      Σκοπελοχριστούγεννα...

...μια μέρα γιορτής και διασκέδασης για τα παιδιά αλλά και για όλους όσους νιώθουν παιδιά...
Χριστουγεννιάτικες δράσεις,παιχνίδια από τα παιδιά για τα παιδιά και τους μεγάλους..., μουσικοχορευτικές εκπλήξεις με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές... σε μοναδικές δράσεις ...
.... δώρα και πολλές πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς πρωταγωνιστές των γιορτών, όλη τη μέρα, στη παραλία της Σκοπέλου.
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η Φάτνη, ο Άγιος Βασίλης και τα δώρα, καλούν όλους τους Σκοπελίτες  να χαρούν αυτή τη ξεχωριστή γιορτινή μέρα.

Το  Σάββατο 17 Δεκέμβρη, στη Γλώσσα, στη κεντρική πλατεία στις 15.00μμ το απόγευμα
                                                  Χριστούγεννα στη Γλώσσα...

    Το δέντρο των ευχών.... ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη... η χορωδία των παιδιών της Γλώσσας,που θα μας ταξιδέψει στα Κάλαντα της Ελλάδας, γλυκές γεύσεις... ζεστά ροφήματα,bazzar  με πολλά πολλά δώρα...και... εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους.... και φυσικά το Κουκλοθέατρο,θα χαρίσουν ένα μαγικό γιορτινό απόγευμα  στους μικρούς και τους μεγάλους Γλωσσώτες  αλλά και σε όσους θα βρεθούν το  Σάββατο στη όμορφη πλατεία της Γλώσσας.

Την Κυριακή 18 Δεκέμβρη, στη Ν.Κλήμα-Ελιος, στις 16.00μμ το απόγευμα, στη κεντρική πλατεία                    Κληματιανά  Χριστούγεννα...

.Η χορωδία θα  τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα,...τα παιδιά του δημοτικού θα μας παρουσιάσουν τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια "το δωρο της παπλωματούς" και... " το παιδί και το δέντρο"
 ....ψάρεμα γλυφιτζουριών, ζαριές Αι Βασίλη  και... βάλε τη μύτη του Rudolf ,είναι μερικά απ τα παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους... χορευτική παράσταση-μιούζικαλ με την ευθύνη της κ. Ναυσικάς Παλαιολόγου.
Το Δένδρο των ευχών,face painting  Μπαζάρ Μπουφές,σοκολάτα,ποπ κόρν, κρασί... και φυσικά..... Άι Βασίλης "δώρα"

                                       Η Σκόπελος σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!
Κοινοποίηση