Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Απεγκλωβισμός 77χρονου στη Σκόπελο λόγω χιονιού / Π.Κ. Σκοπέλου

Σας παραθέτουμε ένα χθεσινό συμβάν για έναν ηλικιωμένο άνδρα, όπου είχε εγκλωβιστεί λόγω χιονιά, στο σπίτι του 3-4 χιλιόμετρα έξω από την Χώρα της Σκοπέλου.

 09/01/2017
 Eπιχείρηση  απεγκλωβισμού πολίτη από την κατοικία του, σε δύσβατη περιοχή στη θέση Άγιοι Ανάργυροι Σκοπέλου. H προσέγγιση πυροσβεστών και του προϊστάμενου του Π.Κ Σκοπέλου, έγινε με πεζοπορία σε χιονισμένη-παγωμένη πλαγιά μέσω μικρής οδού, εξαιτίας της αδυναμίας προσέγγισης τροχοφόρων μηχανημάτων (έντονη ανοδική κλήση). Μεταφέρθηκε σώος ένας άνδρας 77 ετών μαζί με το κατοικίδιο ζώο του (σκυλάκι).

Αυτά είναι τα παιδιά του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, που χειμώνα - καλοκαίρι είναι πάντα έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει πάνω στο νησί. Είτε αυτό είναι πυρκαγιά η πλημμύρα η για διάσωση,εκχιονισμό κτλ.
Δεν είναι οι "ταβλαδόροι, οι τεμπέληδες" που κάθονται όλο σχεδόν το χρόνο, παίρνοντας μισθό... Έτσι δυστυχώς είχε ακουστεί παλαιότερα. Ο κόσμος της Σκοπέλου ξέρει, έχει δει, έχει ευεργετηθεί από το Π.Κ. όταν έχει χρειαστεί και αυτό πρέπει να κάνει φυσικά. Πάντα στην υπηρεσία του πολίτη. Πολλά συγχαρητήρια και για την χθεσινή επιτυχή επιχείρηση.



Κοινοποίηση