Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Άνοιξε ο επαρχιακός δρόμος Λουτρακίου με Νέο Κλήμα / Σκόπελος

Η ενημέρωση από την Αντιδήμαρχο Σκοπέλου κ. Αθηνά Ντάκη αφορά τον καθαρισμό του επαρχιακού δρόμου Λουτρακίου με Νέο Κλήμα και αναφέρει ως εξής:
<< Ο  δρόμος Λουτράκι - Έληος (Νέο Κλήμα) είναι ανοικτός, (απαραίτητη χρήση αλυσίδων και μεγάλη προσοχή) μετά την ολοήμερη προσπάθεια από τα συνεργαζόμενα με το Δήμο Σκοπέλου μηχανήματα και τα μηχανήματα του στρατού.
Από αύριο (Τετάρτη) θα επιχειρήσουμε μέσα στον οικισμό της Γλώσσας και προς τους αγροτικούς δρόμους >>.
Κοινοποίηση

3 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/1/2017;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε-η, επίσημη ενημέρωση και ανακοίνωση θα έχουμε αύριο. Αλλα απ΄οτι γνωρίζω προσωπικά, θα υπάρξει και άλλη παράταση.Παράταση δίνεται ανά 2 ημέρες, λόγω νομοθεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΗΣΙ!

      Διαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.