Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ο Γιάννης Μιχελής στο STAR ACADEMY OF GREECE

Σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 21:00 μ.μ. ξεκινάει στην τηλεόραση του Εpsilon (Ε) το STAR ACADEMY OF GREECE. Λίγες ώρες πριν την λαμπερή πρεμιέρα του Star Academy of Greece το τηλεοπτικό κοινό θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Θέμης Μάλλης θα παρουσιάσουν 3 υποψήφιους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας οι οποίοι θα παλέψουν «μελωδικά» τραγουδώντας κατά την διάρκεια του Kick-off live και θα δώσουν την ευκαιρία στους τηλεθεατές να επιλέξουν τον 1ο σπουδαστή του Star Academy of Greece.

Ένας από τους 3 υποψήφιους σπουδαστές θα είναι ένα δικό μας 26χρονο παιδί, ο Γιάννης Μιχελής. Η καταγωγή του για όσους δεν τον ξέρουν από την Σκόπελο (Γλώσσα). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Μεγάλη του αγάπη από μικρός, όπως μας είπε, να τραγουδάει και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του σε αυτό το τηλεοπτικό σόου και το μεγάλο του όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Και σίγουρα χρειάζεται την στήριξή μας σήμερα το βράδυ στις 21:00μ.μ. ώστε μετά την παρουσίασή του, να δείξουμε την προτίμησή μας στη φωνή και στο ταλέντο του, με την ελεύθερη ψηφοφορία που θα ακολουθήσει μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Μπορούμε και με την δική μας θετική ψήφο να κάνουμε το όνειρο του Γιάννη πραγματικότητα, σήμερα Πέμπτη μέχρι και την Παρασκευή στις 20:00μ.μ. στο Εpsilon (Ε).             Καλή επιτυχία Γιάννη!



                                                      Ο Γιάννης σε Live στο Βόλο




                                                    STAR ACADEMY OF GREECE

Δεκαέξι νέα παιδιά με ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι, 8 αγόρια και 8 κορίτσια άνω των 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να διακριθούν στην εγχώρια και όχι μόνο, μουσική βιομηχανία.
Δεκαέξι σπουδαστές που επελέγησαν μετά από ενδελεχείς διαδικασίες auditions από εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, θα κληθούν να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για 4 ολόκληρους μήνες, ώστε να υλοποιήσουν το στόχο και τις φιλοδοξίες τους.

Συγκεκριμένα, θα ακολουθούν καθημερινά ένα εντατικό, απαιτητικό πρόγραμμα μαθημάτων από έμπειρους Καθηγητές που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο σε όλες του τις διαστάσεις.
Σε μία περίοδο που η πραγματοποίηση των νεανικών ονείρων και επαγγελματικών φιλοδοξιών συναντά συχνά σημαντική δυστοκία, οι σπουδαστές του Star Academy of Greece θα παρακολουθούν μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού, κινησιολογίας, χορού, σκηνικής παρουσίας, styling, από διακεκριμένους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να αποκτήσουν όλα τα εφόδια και τις δυνάμεις για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους με σταθερότητα και επιτυχία. Ταυτόχρονα, σε εβδομαδιαία βάση θα δίνονται master classes και σεμινάρια σε ό,τι αφορά με το συνολικό image making των συμμετεχόντων.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών μηνών, οι σπουδαστές θα διαβιώσουν σε πολυτελές οίκημα που θα στεγάσει το σπίτι και την Ακαδημία. Όλοι οι χώροι θα είναι εξοπλισμένοι με κάμερες που θα καταγράφουν την καθημερινότητα, τις προσπάθειες και τις αγωνίες των σπουδαστών, ενώ εκείνοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή με άλλο τρόπο με πρόσωπα εκτός της Ακαδημίας, παρά σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, μία φορά την εβδομάδα.
Κάθε μέρα στις 20:50 από τη συχνότητα του Εpsilon το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθεί σε ωριαία εκπομπή τα βασικά σημεία όσων έχουν διαδραματιστεί στην Ακαδημία και το σπίτι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ώρου.

Στο εβδομαδιαίο live show, θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους. H κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ξεχωριστές προσωπικότητες, θα αξιολογεί κατά τη διάρκεια των live την πρόοδο των σπουδαστών του STAR ACADEMY προκειμένου να διακριθούν οι καλύτεροι.
Επιπλέον είναι σημαντικό να τονιστεί ότι την επομένη της ζωντανής τηλεοπτικής παρουσίασης της προόδου των παιδιών, η ομάδα των καθηγητών θα συνεδριάζει ώστε να καταλήξει στους 3 προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Από αυτούς, που θα ανακοινώνονται στο αμέσως επόμενο καθημερινό επεισόδιο, το κοινό θα καλείται με τη θετική του ψήφο μέχρι την ημέρα του live , να “σώσει” έναν απ τους τρεις προτεινόμενους .Στην συνέχεια, η επιτροπή θα επιλέγει ποιος από τους άλλους δύο θα αποχωρήσει από το Star Academy of Greece.
Στο τέλος των 16 εβδομάδων, ο σπουδαστής που θα επικρατήσει, θα υπογράψει ένα αποκλειστικό δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία PANIC RECORDS.
Δεκαέξι εβδομάδες γεμάτες ένταση, δυνατές εμπειρίες και εντατικά μαθήματα που θα αναδείξουν τη λάμψη των πραγματικών Αστεριών!



Κοινοποίηση