Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε ο Ναύαρχος ε.α. κ. Τριαντάφυλλος Παπαγεωργίου / Γλώσσα Σκοπέλου

Συνεχίστηκε και φέτος η παράδοση των συναντήσεων με ομογενείς Γλωσσώτες του εξωτερικού αλλά και άλλους καλεσμένους που ζουν σε διάφορες πόλεις στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στην ταβέρνα - restaurant "ARAMIS" χθες 19/8. Ο Σύλλογος των Απανταχού Γλωσσωτών με έδρα τον Βόλο, τίμησε ιδιαίτερα με αναμνηστική πλακέτα και ευχαριστώντας για την προσφορά στην Ελλάδα και στον τόπο του, τον Ναύαρχο ε.α. του Λιμενικού Σώματος κ. Τριαντάφυλλο Παπαγεωργίου. Βέβαια εκτός του κ. Παπαγεωργίου η εκδήλωση ήταν και προς τιμήν όλων των συμπατριωτών μελών του συλλόγου που ζουν στο εξωτερικό, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Το κλίμα ήταν ζεστό,φιλικό με πολλές αναμνήσεις αφού σε κάποιες στιγμές υπήρξε και συγκινησιακή φόρτιση από τον ίδιο αλλά και από την μία από τις δύο κόρες του την Ντέμυ, όπου στον ολιγόλεπτο λόγο που έβγαλε, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον πατέρα της για τα ιδεώδη με τα οποία τις γαλούχησε. Στην εκδήλωση ήταν η Αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αθηνά Ντάκη και αφού είπε δύο λόγια προς τον τιμηθέντα, του παρέδωσε εκ μέρους του Δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη, ένα αξιόλογο  βραβευμένο βιβλίο του Σαμψών που αναφέρεται στις πρώτες χαρτογραφήσεις των Β.Σποράδων από περιηγητές & γεωγράφους του 18ου αιώνα. Τέλος παρέστησαν  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας Δημήτρης Τσουκαλάς,ο εφημέριος της ενορίας Γλώσσας πάτερ Αλέξιος και ο πρώην Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής.





                               
                                   Και λίγα σχόλια σε φωτογραφίες... δε βλάπτουν.


               Πολύ θερμός χαιρετισμός με τον καπετάνιο του "Πρωτεύς" Γιώργο Αντωνίου



Η Αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αθηνά Ντάκη μας αποφεύγει... αλλά δε πειράζει, μας κοιτάζει ο φημισμένος γυναικολόγος Γιώργος Σταματίου.


                                                       Εδώ όμως την πιάσαμε...



       Ο πρόεδρος του συλλόγου Σωτήρης Διονυσίου μερακλώθηκε και χορεύει ζεϊμπέκικο



                              Ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα ζευγάρια της Γλώσσας




Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας Δ. Τσουκαλάς και ο καπετάνιος του Πρωτέα Γ. Αντωνίου με τα τις συζύγους τους!



Δυστυχώς δεν ακούσαμε τι έλεγε ο πρώην Δήμαρχος Σκοπέλου Γ. Μιχελής στην παρέα που τον άκουγε με ενδιαφέρον




       





Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Ὁ κύριος Τριανταφυλλος Παπαγεωργίου ἄξιζε αὐτῆς τῆς τιμῆς, τὸ ὁμολογῶ. Ὄχι μοναχα σήμερα ἀλλὰ πάντα, γιατὶ τιμησε, βοήθησε-ὅσο μποροῦσε τοὺς συντοπίτες του-καὶ κυρίως, εἶναι ἕνα Πρόσωπο ἀξιοπρεπές, ἔντιμο καὶ μὲ ἰκακὴ σοφία ἀποθηκευμένη στὴν ὡραία του ψυχή. Σοφία καὶ προσφορὰ ποὺ τιμᾶ τὴ Γλώσσα, ὅλη τὴ Σκόπελο, ἀλλὰ καὶ τὴν Ἑλλαδα Εὔχομαι ἀπὸ καρδιᾶς νὰ πολυχρονήσει, νὰ ἔχει πολλὲς ἀκόμα εὐκαιρίες τιμῆς καί, κυρίως, νὰ τὸν χαίρεται ἡ οἰκογένεια καὶ ἡ ἀρχοντική, μεγαλόπρεπη καὶ πάντα ἀλησμόνητη Γλώσσα. π.κ. ν.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.